Ta hand om era okontrollerade barn!

Snurrade runt i centrum med Kristian idag och det slog mej, att nästa år kommer att vara ett super år!
Jag riktigt längtar till 2009!
Har så mycket att dona med nu och massor ska hinnas men allt kommer att vara klart till januari och jag kommer att få känna av att allt slit gjort sitt, att det kom så mycket underbart efter.. Stressen är så värt det med tanke på vad som komma skall ..
Jag hade tänkt att skriva den stora nyheten idag men det passade sig inte riktigt, måste fungera åt alla håll och inte bara mitt.. Åhhh va jag har vill blogga blogga blogga om ideerna för det nya året!
Mina närmaste vet vad jag pratar om och det är jag dessutom så glad över, att alla är glada för min skull :)

Nu ska jag börja röra mej till Nattas dagis och hämta hem lill-skiten, undrar hur det gått idag.. Dom skulle åka buss för första gången tillsammans hela avdelningen och mitt hjärta har väl slagit dubbelt hela dan.
Jag älskar barn, verkligen.. Men vissa barn får mej att se rött !
Det absolut värsta jag vet är ouppfostrade barn, arroganta och jävliga ungar. Vart befinner sej deras föräldrar?
Varför gör ingen nånting?
Jag tycker att det är skamligt att elaka barn, barn som slåss och beter sej illa ska få vistas på samma dagis som barn som faktiskt sköter sej. Det kanske låter rått men jag börjar bli en aningen trött på att ta hänsyn till alla dessa odrägliga barn, och väldigt trött på att min dotter får backa för att dom ska ha plats.
Och personal på förskolor och skolor borde tuffa till sej. Sluta ljug för dessa föräldrar!
Om ungen har varit kaos och skrämmer andra barn, om ungen svär och skriker.. Säg det då!
Och ställ det kravet att det inte tolereras på en plats som ska vara trygg och harmonisk för alla !
Jag pratar inte om rena hitler fasoner, barn låter och stökar och så ska det vara men det får inte gå över styr.
Lär er handskas med era barn!!!
Vilket jävla inlägg det blev, skulle bara skriva om min älskade litens första buss tripp med dagis :)
Eller liten och liten.... treårs kontroll i måndags och hon är 95,3 cm lång! Och hela 15 kilo :)
Mamma och pappas stora tjej, älskar mer än livet.. Våran lilla "Lotta"..

//mamilillan


Tomten kom med snö tidigt i år!

Det snöar !!!

Vi är i mitten på november och det snöar för fullt, är det jag som e lite efter men inte brukar det snöa så här tidigt ?
Nathalie sitter i soffan och tittar förbluffat på det underbara vackra, nyss sa hon att älskar hennes snö.. å jag älskar henne ..
Riktigt synd för snön kommer ju tina bort efter allt regn som varit, annars hade jag lätt dragit ut Nathalie å kört pulk race!
Jag och Kristian pratade om skritsko-åkning igår också så nu ska vi handla in skritskor till Nattan så hon får lära sej..
Jag har inte stått på ett par skritskor sen mellanstadiet så jag garanterar en show likt bambi på hall is, förhoppningsvis sitter lite kvar så att jag iallafall tar mej fram men det återstår att se.. Vet iallafall att kristian får agera duktig förälder den dan för jag lär ju ha ihjäl ungen om jag äns försöker närma mej med skritskor på!
Hmm.. kanske borde ha med oss en lärare till mej också??

Har jag berättat att det dags för kryssning snart igen ?
Den 26é november så åker hela familjen på en jul kryssning och det är första gången jag och store brollan åker ihop,
jag verkligen längtar ihjäl mej!
Det blir inte ofta att man festar ihop eftersom både han och jag har våra egna familjer så tänker lätt spendera upp allt jag har och äger på alkohol till mej och brollan :) Blir att äta spagetti hela december månad men det är det värt.

Ska leta upp mitt smink och försöka måla över att man drack vin igår, röd vin som jag helt plötsligt kan dricka och faktiskt börjar bli riktigt kär i har en tendens till att sitta kvar dagen efter..
Måste skriva ett stort Grattis till spånga hockey också, min älskade lillebrors lag -98órna- !!
Ni är så otroligt duktiga och jag blir lika stolt varje gång jag ser er, vare sej ni förlorar eller vinner på tavlan så är ni som spelare vinnare varje gång!

//Mamilillan

nyårslöfte!

Vilken lättnad!
Jag har bostavligen flera A4 papper med saker som måste göras och det har stått still ett tag, har inte fått något gjort.. Tills nu! Jag har "kört race" genom papprena och börjar se ett slut på detta nu. Måtte det vara klart till jul..
Jag har bestämt mej för att bojkotta stressen det här året, inte lägga vikt vid julklappar och dekorationer utan bara njuta av julen. Njuta av semestern med Nathalie, lugnet, snön, jul stämningen.. Att andas in det fina i att fira jul, att det blir en super jul för liten. Man försöker väl varje år tror jag, man intalar sej en himla massa. Skillnaden det här året är att jag inte tänker försöka, jag tänker bara följa det jag har bestämt..

Dags att fundera ut ett nyårs löfte snart också.. Jag har alltid haft att jag ska sluta röka men jag är ju faktiskt så jävla fantastisk att jag redan slutat :)
Hmm.. undrar, undrar...

//Mamilillan

"inte kan sluta lägga sig i-Linda"

Såå...

Nathalies helg hos Danne och Ullis gick som vi trodde, super bra! Hade nog trott att det skulle finnas lite mamma-saknad men inte det minsta.. Så nu vet jag vart jag ska ringa torsdag kvällar ;)
Min helg var ganska okej den med, var på halloween fest hos Kristian och av vad jag minns så hade jag jätte roligt :)
Från att vara ganska nervös bland en massa människor jag aldrig träffat till att dansa salsa med hans kollegor från jobbet, det kallar jag framsteg !
Mitt eviga tjatande om en kamera, men jag skulle haft en där! Hade blivit riktigt roliga bilder.. Nu planeras det en jul fest så förhoppningsvis har jag en kamera tills dess, kommer garanterat bli en lyckad fest då me :)
Eftersom "inte kan sluta lägga sig i- Linda" inte kan sluta lägga sig i så sitter jag och planerar spektaklet, har en massa roliga ideer men vågar inte blogga om det ännu.. Folk på Kristians jobb har nämligen kommit över bloggen och jag vill inte att bubblan spricker riktigt än :)
( Finns en hel del annat också som jag inte vill skriva om riktigt än, men jag längtar .. )

Ska hämta liten snart, min älskade liten som nu mera har kort hår !
Jag klippte henne för några dagar sen och på några sekunder så blev hon sååå stor.. Det var som om nån tog andan från mej, sån chock blev det. Min bebis vart en tjej, ett stort barn... Min bebis..
Måste få tag i en kamera så jag kan sätta in bilder, ni måste se skillnaden. Den är enorm!
Ikväll är det föräldramöte igen så hon ska sova hos moma, det innebär att jag också kommer att vara här i eftermiddag så bloggar säkerligen igen :)

//Mamilillan

RSS 2.0