Nu lämnar jag det gamla och går in i det nya ...

Datan är tillbaka i min ägo! Tack vare älskade Kristian och hans bror så är datan utan virus, med virus program och uppdaterad. Tack snälla underbara ni för hjälpen!
Att sätta in bilder på jul och nyår och på diverse dagar som gått känns något onödigt eftersom att detta är mitt sista inlägg, skrivit om det tidigare att vid årsiftet så byts bloggen och nu är den tiden här. Det känns fortfarande bra att avsluta den här och börja om på nytt, lite "ut med det gamla och in med det nya". Vetskapen om att det finns några som inte längre kommer att kunna följa mej och Nattan i vårat känns helt okej det med faktiskt! Alla har rätt att läsa bloggarna som ligger ute men det tar emot att vissa tar sej rätten att följa mej och liten som inte alls är värdiga en plats i våran vardag. Men vad ska man göra?
Om jag ska spara den här bloggen ute på nätet eller inte har jag inte bestämt mej för än, men sparas på något sätt ska den eftersom att jag har ett års av minnen, bilder och tankar i den. Några ideer Adde??

Nytt år nu, nya krafter, nya tag. Definitivt nya prioriteringar!
Stora delar av 2009 gick till andra människor, min energi gick åt till vad andra gjorde och sa, mina tankar kretsade  kring andra människor, min tid roffade andra åt sej så det fanns inte så mycket över till mej och Nathalie. I slutet på året, genom terapin så fick jag mej en skjuts framåt och det känns som om på dom korta månaderna så lärde jag mej så pass om mej själv att jag nu detta nya härliga år kan börja om och starta om på ny kula :) Till och med nytt nummer på mobilen som träder in nu i dagarna, det ni ;)
Prioriteringarna detta år ligger på mej och Nathalie och på dom del mål jag har satt upp inför nästa år. Jag ser fram emot våran nya vardag, på hur det kommer se ut framöver för oss.
Nu kanske det låter som om jag ska kasta iväg alla jag nånsin känt men så är det inte, jag ska inte heller bryta med gud vet och alla människor men däremot så ska jag lägga fokusering på dom som är viktiga i våra liv och på dom som vill oss väl. Det har funnits väldigt många runt om som bara tagit energi och kraft utan att ge något tillbaka och det är människor som inte kommer att följa med oss in i det nya året.
Nej, min rannsakning av människor, vänner, familj, relationer är över och jag känner mej klar i vilka som jag kan lita på, som jag mår bra med, vilka jag kan prata med, vilka jag skrattar och gråter tillsammans med.
Jag vet vilka relationer som är viktiga för mej nu och vilka relationer som bara varit bortkastad tid. Något chockad är jag över att en viss person jag trodde att jag skulle ha kvar livet ut är borta. Någon jag delade allt med, kände tillit till och som jag älskade så mycket att det värkte i hjärtat på mej.
Fick mej en ordentlig tankeställare vid nyår och gjorde mitt val som jag också kommer att stå fast vid, jag och Nattan fortsätter våran bana och det utan Laz. För privat nu? Aa kanske, men det bjuder jag på eftersom att det är mitt sista inlägg. En viss lust har jag att skriva om det mera invecklat men inte äns nu tänker jag vara så elak, en gång var han mitt allt och det är inget jag glömmer över en natt.
Vissa har man det bättre utan bara ..

Tack snälla fina ni som läst bloggen, för söta kommentarer och en rolig statistik :)
Nu är det dags för mej och Nattan att gå in i det nya, förväntansfulla är vi båda två och nu ser jag inte längre ljuset i tunneln utan vi befinner oss mitt i det! Nytt år, nya tag..

// Mamilillan



RSS 2.0