Riktigt dålig tajming faktiskt ..

Vaknade imorse och hade ont i hela kroppen, pest och pina och dålig tajming att bli sjuk. Värsta av allt är att jag inte hade minsta lilla ork till att komma upp ur sängen så blev att liten fick en ledig dag med mig vilket är ur mysigt men inte lika skönt att behöva leka när kroppen skriker av smärta!
Har försökt att få tag i alla möjliga idag men inte äns under telefontider kommer man fram, jävla köer. Finns inge värre än när man väntat i 40 minuter för att höra en maskinstyrd röst säga att telefon tiden är slut, återkommer den ...
Piss!!! Mupparna har inte äns mage att säga det själva, fegt!

Nu ska jag och min liten ut och sparka boll, har fått en liten föraning om att min dröm för henne att bli dansare eller så inte blir av. För om jag ska följa Nattans intressen blir det att spela fotboll, nu man måste välja av att vara en häxa till morsa eller ge vika för vad lill-skiten vill:) Ganska enkelt val faktiskt, även om det är tråkigt.
Hehe, fan va jag skriver om absolut ingenting!!! Tids-fördriv medan liten packar alla bollar hon hittat runt om i huset.. Kommer bli en tuff eftermiddag :D

Jag vill säga tack till alla som stöttat mej och Nattan i allt som hänt, som funnits där och gett av sin tid. Vi älskar er massor! Speciellt tack till Minnie, min häxa :D

//Mamilillan


Vilken artist, vilken Joshua !



//Mamilillan

Joshua Radin och J.D från scrubs, vilken jävla kväll!!!

Måndag igen, ny vecka.. Hade behövt en helg efter denna för att vila upp mej men så är inte läget :) Glad ändå för min liten kommer hem idag, min älskade liten..

I lördags kväll på slappar dan så blev det en kvälls bio, trött, osminkad och jävlig satt jag och gluffsade i mej en massa dumle och garvade av bara fan till "dumpa han!" En film alla tjejer borde gå och se, en film som väcker än om man är redo för det. Alla lögner tjejer går och intalar sej livet igenom och som gör dagarna ganska sura kommer upp och man inser ganska snabbt in i filmen hur jävla "stup" man varit. Ett absolut måste!!! Laz försökte få mej på andra tankar att det inte alls ser ut så i verkliga livet men efter 25 år så faller jag inte för den lögnen :) Now I know :D

Och igår, älskade söndag.. Bästa dan på år!!! Jag och Laz var och såg Joshua Radin som vi väntat på i månader och det var över all förväntan. När tjejen som sjöng innan ropade "Josh" i micken stannade hjärtat på mej och jag tror att det stod still ända fram tills att vi kom hem. Hans röst, hans närvaro och inlevelse var otrolig och att vara där var bland det mäktigaste jag känt. Och rolig var den jäveln också :D Eftersom det var en ganska intim konsert så såg han till att prata mycket, skoja och kommunicera med publiken mellan varje låt och fan va jag garvade när han förklarade orsakerna till låtarna. " 2 ex, 2 album :D" .. Jag vill tillbaka!
Sen, det sjukaste av allt.. Joshua babblar om sin bästa vän, tittar ut i publiken och säger " Zack, where are you?" Och vem står där mitt i publiken med en stor stark om inte J:D i Scrubs!!!! What the f**k !!!
Så jävla coolt, där några meter ifrån mitt bland oss med en öl... Jag försöker fortfarande hajja själva grejen men det känns så overkligt. Men fan vilken kväll.. Både jag och Laz åkte hem med ett leende ingen hade kunnat ta ifrån oss, den här kvällen glömmer vi aldrig! Har kort på mej, Laz och Joshua som jag ska försöka ta mej tid att sätta in :D
Önskar jag kunde sätta det i ord men det är omöjligt..

Men nu är man tillbaka i verkligheten, piss...

//mamilillan

Sluta läs om det inte passar!

Som ni kanske märkt har det raderats ett stycke ur mitt första inlägg och det av respekt för min mamma som fått fel information om vad det handlade om. Det fanns dom som tagit åt sej av det jag skrivit och fast jag förklarat att det handlade om andra människor så har det valts att inte lyssna, och det i sin tur blev fel för min mamma. Så för hennes skull raderade jag så att hon får lugn i själen..
Men det var också första och sista gången jag ändrade något i min blogg för som sagt så är det min blogg och den ska kunna formuleras och uttrycka sej på det sätt jag väljer. Och känner då någon att det är opassande eller va det nu må finnas för anledningar så läs inte, det är väldigt enkelt faktiskt.

Idag är en slappar dag eftersom jag levde om en aning för mycket igår, eller en hel del för mycket :s
Det har varit så mycket sista tiden och sorgen i att ha brytit med väldigt många människor gjorde nog att jag total släppte för en kväll och att det blev för mycket, och nånstans mellan bakfyllan och illamåendet idag så känns det i kroppen att igår behövdes. Jag behövde få släppa kontrollen, släppa alla tankar och släppa all ilska och lessamhet.. Känns lättare att hantera "livet" idag..

//Mamilillan


Syster yster :D


Lite roligt är att jag fått kontakt med min stora syster igen :D Häxan skaffade äntligen facebook så vi kom på ett sätt att kommunicera, och jag hoppas från botten av mitt hjärta att det här är en början på något.
Det är komplicerat med henne och mej, vi fick aldrig en chans att lära känna varandra och sen har tiden satt sina spår men.. jag hoppas att vi kan hitta till det jag vet att vi faktiskt har, hon är ju ändå min syster och jag hennes yster :)
Lite skumt faktiskt för av bara några inlägg med henne på nätet känns hon närmare och mer äkta än många av dom jag kallat min familj.. systarna Ek, fan va coolt din häxa !

Nu ska jag och Laz kolla igenom KY papprena.. hmm.. undrar undrar..

//mamilillan


Jävla piss dag!!!

Börjar bli för jävla jobbigt att inte kunna skriva om alla "ushligheter" för nu har det bokstavligen gått så långt och tagit upp så mycket tid och energi av mej att det inte finns så mycket annat att skriva om..
Känns lockande att bara kasta ur mej allt men känner ändå nänstans att mitt allra privataste får stanna hos mej och mina vänner, gud vet vilka som läser min blogg.. Sen är människan jävligt ormig som alla över 15 borde ha fattat vid det här laget och jag kan slå vad på allt om att om fel människor kommer över min blogg, att dom tar mitt dåliga mående och sånt som sker till deras fördel och vänder det mot mej. Fyyyy för folk ...

Jag, Laz och Nattan sov hos Laz mamma inatt. Vet att det är att rymma men behövde det för en stund, sen att få thee och fika serverat nån kväll är aldrig fel :) Mammor.. är dom inte för bäst! Trodde jag skulle vakna till en ny dag med nya krafter men jag är verkligen kaputt i huvudet, vilken insikt, fan va sorligt.. Vet att jag förmodligen överdriver till tusen idag men det är en sån dag och måendet har nått botten... Piss!!! (Älskar ditt ord Minnnie, passa så bra in i mitt liv just nu!)
Passar ganska bra att moma ville hämta Nattan på dagis idag så att jag kan utnyttja mina timmar till att hämta krafterna och kanske kanske få nått gjort. Ska faktiskt med Laz på KY mässan idag, lika bra att börja plugga eftersom Sverige har kaos med arbete. Jävla piss land är det också...
Jag började plugga inom barn för nått år sen men jag ska helt byta inriktning. Jag har kommit så pass långt i min insikt  om mej själv att jag förstått att jag inte kan jobba med saker som innebär att ta hand om andra. Jag behöver ta hand om mej själv och lägga fokus på mitt liv, så det bli att plugga till något som absolut inte har med människor att göra. Va fan det nu kan vara ... Hmm, ska nog ringa mamma och fråga, hon har alltid nått smart att säga.. Min kämpe ..

ÅHHH va jag känner för att klaga på ALLT!!!
Ska lägga mej och ruttna en stund ..

//Mamilillan


Nämen ärligt!!!

Vi har haft en super bra helg och fan va det behövdes...

Blev lite ändrade planer och lite kaos men vi kom iväg till fyreshov badet i Uppsala, världens upplevelse för Nattan :)
Mitt älskade barn var som en galning, hoppade, "dök", åkte rushkanor.. Jag trodde nog att hon skulle vara lite skraj ändå eftersom vi inte varit och badat med henne speciellt mycket men hon älskade det och var mer våghalsig än dom flesta barn. Både jag och Laz dog när vi kom hem, shiiiit va vi krigade runt med detta barn :)
Sen har jag förstått att det händer nått med killar när de närmar sej ett badhus för både han, Jimmy och Minnies bror som var med blev som barn! Det skulle visas upp konster, volter, trix och vi skulle applådera så fint till deras stora lycka.
Mupparnas paradis ...
Minnie, hennes lillasyster och små tjejerna var med dom också och det var en fröjd att se hög gravida Minnie flyga omkring i strömmen. Om vi bara hade haft en film-kamera :)
Huvudsaken var att Nattan var nöjd, det var verkligen nått för henne så det här ska bli en vana. Försöka se till att åka på mina helger med henne, ska ju ändå läras att simma och så nu :) Min stora ..

På söndag var jag med min galna moster "putta" :) Vilken dag!!!!
Vi åkte till barkaby för att handla kläder till Nattan och det slutade med att ungen har en helt ny garderob, plus nya skor både till mej och henne :) Jag kan inte äns förklara denna dag om jag så krigade men jag och Putte var väl nära döden ett par gånger innan vi kom hem. Nattan försvann lite titt som tätt, sen kunde man se kläd-hängare snurra runt och då visste man att jahapp.. ungen var lös! Sen måste vi ha varit fruktansvärda för på varenda och då menar jag på varenda affär vi kom in så släckte dom lamporna efter en stund och sa i högtalaren och nu var det stängning... Till och med på ikeas restaurang släckte dom ner när vi satt och åt!!! Va !!!! Men humöret var med tack gud för jag dog av skratt från affär ett till sista och Putte hade nog skrattat hon med om hon inte hade varit hjärn död sista timmen ;)
Tack snälla Putta för allt !!!!!!!!!!!!!! Va hade vi gjort utan gamla moster? :)

Nu ska det fixas och donas med ushligheter :)

//Mamilillan


Inkompetenta jävla idioter!

Okej, jag bara måste avreagera mej!
Jag och mamma var på lindex i kista centrum då en liten pojke på cirka 2 år får på sej en hel bänk. Själva kanten dunstade rakt ner mitt på tänderna så när mamman sliter upp bänken och drar upp pojken är det fullt med blod, pojken gallskriker och tänderna är helt förstörda. Mamman får självklart panik och ropar efter papper...
Detta händer precis brevid kassan där två av personalen står, 2 kvinnor i 30 års åldern från typ Iran eller nått..
DOM STÅR OCH GLOR!!!!!
Dom gör inte ett jävla skit, frågar inte om dom kan hjälpa till eller kollar mamman eller pojken.. Jag ställer mej och tittar på dom och hos normala människor borde man fatta vinken men NEJ NEJ!!!!
Det dom gör är att ställa sej och glo tillbaka på mej...
Jag är inte den som slåss eller tar till våld men hade jag varit med någon annan än min mamma så hade jag hoppat över kassan och bokstavligen nockat båda två !!!!!!

GÅ INTE TILL LINDEX I KISTA, STÖD INTE DERAS IDIOTI OCH DUMHET!!!!!

Vissa folk föds korkade, det här landet är så förstört. Så här var det inte när jag var liten, så jävla less på hur Sverige ser ut. Fyyyyy faaaaan asså! Vilken framgång va, vilket jävla skämt!
Och när fan ska chefer börja kolla va för sorts jävla personal man anställer, en människa som är kapabell till att göra en sån grej som dom gjorde ska inte jobba bland folk...
Hoppas att mamman i affären anmäler, vad för nått vet jag inte men jag hoppas att hon hittar något!

//Mamilillan


Välkommen tillbaka mej själv ;)

Välkommen tillbaka mej själv ;)
Jag är fortfarande inte helt okej och mår si så där, går upp och ner från dag till dag.. Har skrivit det förut att det händer vissa saker i mitt liv nu som är för privat att lägga ut, men jag hoppas att det blir lättare och att lessamheten dämpas så att jag kan skriva om allting. För mej har det alltid varit så, att det hjälper så fort jag kan sätta känslor och handlingar på papper. Sen att jag gick från att skriva enbart för mej själv till att skriva det på en offentlig blogg har sina anledningar, en del rätt allvarliga men sen självklart är det jävligt roligt också :)
Mellan allt "uschligt" så har jag faktiskt fått skratta en del och jag tackar gud för mina vänner, dom är guld värda!
Speciellt tack till Minnie, Malin och Putte... Finns inga ord för min tacksamhet och jag älskar er mer än allt..

Så mellan allt uschligt iallafall så har jag varit på Ikea igen med Minnie, Jimmy och Laz. Jag och Minnie såg väll killarna nån minut av 2 timmar för som vanligt så sprang vi virrpannor omkring som galningar och högg efter allt nytt som kommit in. Tyckte nästan lite synd om Laz och Jimmy ett tag, stackarna hade inte en chans där inne :)
Också hunnit med en kaos kväll hos en kompis till Laz, riktigt roligt att träffas en massa och kolla melodifestivalen. MEN mindre roligt att Linda sätter i sej nästan 3 vinflaskor själv, ni kan ju tänka er hur det såg ut efter ett tag :s
Hur Laz fick hem mej är fortfarande en gåta jag aldrig kommer få svar på, stackarn hehe ..
Och dagen efter var inte att leka med, så fort jag rörde huvudet kändes det som om jag var på en båt mitt i en storm.. Nej, vin blir ett bra tag tills jag rör igen!

Nu i helgen blir det bad på lördan då Nattan ska börja sim tränas :) Älskar åldern hon har kommit upp i för det öppnas upp så många möjligheter, hobbysar och intressen, simning, cykel turer, familje filmer..
Och liten längtar verkligen, redan packat bad dräkten och puffarna. Älsklingen min, tror att hon kommer lära sej snabbt som attan för hon är snabb i såna saker. Får lite ont i hjärtat för hon är så stor nu, känns som om dagen snart är här då hon inte behöver mej längre.. Mammas ...
Och på söndag får jag vara vild igen!!! Moster "Putta" ska dra med oss ut på shoooooping till litens garderob och vi tre har sååå roligt tillsammans. Så mamma längtar ;)

Nu är det dags för piss görat, crap ....

//Mamilillan


Nu har hon en egen Nemo :)

Sitter hemma hos Laz mamma och tycker så synd om mej själv, både jag och Nattan har blivit sjuka igen. Det viruset som går nu verkar aldrig försvinna och självklart så ska vi åka på det igen o igen ..
Tur i oturen så åker hon till Kristian imorgon så förhoppningsvis blir vi friska på två håll så vi slipper det här med att kasta skiten fram o tillbaka..

Igår spenderade vi sjukdagen med att köpa en fisk :) Nattan gav den namnet Nemo så nu har hon sitt första lilla hus djur älsklingen.. Så numera sover hon, kollar på film med, leker med, dansar för ... NEMO !
Hon sa det så fint igår att nu behöver hon faktiskt inte mamma i sin säng för Nemo ska ju sova med henne och visst blev det så, jag sa god natt och vips så sov hon.. Också lilla Nemo :)
Var på bibloteket också och lånade böcker, lite kul å se att alla besök gjort intryck på henne för hon hittade vad hon skulle ha själv och hälsade så fint på personalen. Alla barn borde springa där lite titt som tätt för böcker är det bästa du kan ge ett barn. I en bok så släpper man verkligheten ett tag, man får låta fantasin härja fritt och känna precis vad man vill. Dessutom finns det såna där super bra böcker med fakta för barn, lärorika böcker. Vi lånade faktiskt en sån nu om djur och nästa gång blir det alfabetet som hon är lite inne på..

Babbel babbel, ska försöka röra oss hem snart .. Lång väg eftersom liten ska åka pulka hela vägen, men vad gör man inte för sin egen ? :)

//Mamilillan


Gick igenom mammas data ..

Nattan cyklar ..



                                                                               Nattan hemma hos favorit moma :)


                                                                 Åhh va små, Nattan, Nova och Emilia :)


                                                                                         Min sommar unge :)


                                                                              Så Daniel, åh va jag älskar dej :)


                                                                         Vårat gotland, längtar tillbaka ..


                                                                        Nattan 7 månader och en trött mamma :)

 
                                                                         Vackrare än så här kan det inte bli !



//Mamilillan

Full rulle ..

Sitter hemma hos mamma och segar, en sån där "skiter i allt dag" idag. Mamma tog på sej rollen som positiv så att jag kan deppa ihop med gott samvete :) Inte alla gånger det behövs två starka kvinnor i samma hus på samma gång..

Gud vet vad som hänt sen jag skrev sist, alltid så att det känns som om tusen saker hänt men när man väl ska skriva / berätta om det så dyker ingenting upp.. Konstigt det där..
Min helg däremot har verkligen varit full rulle! I fredags var vi hos Minnie och jag tackar gud att laz körde mej och Nattan dit och hem för herre gud!!! Det var jag, Nattan, Minnie, Nova, Alicia, Jimmy, Minnies bror, Cissi, Jordan, Daniella och Maribel !!! Plus att både Cissi och Minnie är hög gravida så dom känns som flera ;) Vilket jävla liv det var ..
Beundrar dom som har flera barn för jag ville skjuta mej själv innan jag äns fått av mej skorna, fiiiii...

På lördan firade vi Laz mormor som fyllde 73 med en massa mat, vin och släkt hemma hos hans mamma. Nattan hade så roligt för favoriten Kiki var där och jävlar va dom levde om :) Det är nånting jag beundrar hos greker..
Svenskar har en tendens till att vara så himla stela, det ska vara tyst och strikt och allt ska kontrolleras. Barn ska betee sej som vuxna och inte alls få vara barn. Fattar man inte att det hör till att barn springer omkring, det är inte normalt att barn sitter blixt stilla under en middag eller ber om lov hundra gånger om dan.. Jag vet att det stör mej nå fruktansvärt när människor försöker sej på att "fixa" Nathalie, hon är inte äns fyra år och hon ska få leva sitt liv därefter!
Greker iallafall, det märktes så under middan. Nattan och Kiki sprang omkring och det var ingen som ryckte på ögonbrynet, mat spilldes och det var livat men ingen tog illa upp.. Barnen kunde känna sej som hemma och jag kände mej så bekväm i deras livstil. Nattan trivdes så pass mycket att hon fick frispel när vi skulle åka, hon ville vara kvar med sin Angelica och Yaya hehe.. Ni blir aldrig av med oss ;)

Söndan (igår) så åkte vi till stallet med Putte och kollade på hästar. Vi hade tur att komma i tid till träningen så Nattan fick se lite eftersom hon så småningom ska få börja. Och hon är rolig min liten.. Hon tvingade oss att leta efter "lilla" hästen och när vi väl hittade en mini häst så visade det sej att det skulle vara en "lila" häst! Då menade hon hästen i my little pony hehe, så blev att låtas leta efter en lila häst med råsa hår. Gissa om vi lyckades ? :)
Efteråt så åkte vi förbi Ikea, mitt andra hem.. Jag blir som förbytt där inne, som om alla mina problem försvinner och jag blir galningen mellan hyllorna. Putte tog Nattan så att jag kunde härja fritt och jag sprang och sprang ..
Nattan fick en rund rosa nattlampa som jag blev kär i, passade jätte fint i hennes rum. Sen fick hon kritor och pennor till hennes whiteboard tavla och griffel tavla, en röd kudde som hon "behövde" sa hon :) och en massa pärlor och en barnväxt ..
Till mej blev det sånt där som man måste köpa men som inte är speciellt kul, lukt ljus till köket, servetter, tabletter och glas i samma serie, stearin ljus eftersom jag och Laz missbrukar ljus..
Önskar jag kunde vinna en miljon på ikea, fan va jag skulle handla!

Lampan får ett jätte fint sken, passar jätte bra i barnrum och finns i flera färger ..



Händelserik helg, och en händelserik vecka framöver ...

//Mamilillan

I did it:)

.... Klippte mej förresten :) Kort kort kort, å jag älskar det!!! Bilder kommer komma ...

//Mamilillan

Orkar inte kämpa hur länge som helst ..

Att få orken tillbaka tar uppenbarligen mer tid än va jag trodde, och av andra privata skäl så kommer bloggen att vara lite seg ett tag. Kommer skriva mer än sista veckan men det här med en massa nya inlägg dagligen får dröja..

Mycket händer både i och utanför mitt huvud just nu och jag känner mej så less på att ständigt behöva "kriga" mej fram, längtar nått så innerligt efter dagar då saker bara flyter. Jag vet inte om det är min attityd eller bristen på att vilja "leva" som slår tillbaka på mej och ger mej nya bakslag, så trött på ett steg fram och två steg tillbaka. Det måste få ett slut snart för jag vet inte hur länge jag kommer orka försöka, försöka och försöka..
Jag vill inte gå in på detaljer nu och dessutom så orkar jag inte så kan förstå om det är svårt att läsa det här inlägget o bli klok på det, ni måste sitta som frågetecken..
Men för att göra det lite klarare så är det saker som måste redas upp mellan mej och Nattans pappa, problem med jobb och ekonomi, jag har svårt att förstå mej på människor jag älskar och det tar på krafterna, Nattan är i en trots ålder...
Mina dagar är alltså non stop från början till slut och hur mycket jag än sover så behöver jag sova mera..
Sov ju från och till hela helgen när hon var hos Kristian och visst var det skönt ett tag efter men nu är jag lika trött igen :(
Missade en del jag skulle ha gjort och det finns inga ursäkter så men jag somnade från allt, fan ska man säga....

Fyyyyy vilket eländigt inlägg!!!!

Nått roligt som jag faktiskt ser fram emot och verkligen längtar efter är att jag och Laz ska gå och se Joshua Radin!!!!
En helt otrolig musiker med en röst som går raka vägen in i hjärtat på än ska spela i stockholm om en månad och vi var snabba som fan med biljetter :) Det är våran absoluta favorit så det blir definitivt ett minne för livet...
Å jag behöver verkligen nånting att se fram emot, nånting att längta efter när dagarna ser ut som dom gör..

//Mamilillan


RSS 2.0