Ibland säger bilder allt ..

Ibland så har man turen att ha fångat kärlek på bild. Inte konstgjorda bilder, inte planerade poser utan riktig, äkta, stark kärlek med obrytbara band...

Jag och min fina Minnie..
Ord behövs inte för att beskriva det här kortet, för att beskriva bandet mellan oss eller hur mycket jag älskar henne. Du har inte funnits i mitt liv speciellt länge gumman men större plats i mitt hjärta kan man inte ha..



Nathalie med morbror Jimmy ..
Som jag skrev, vissa band kan man inte bryta..




//Mamilillan


Lite huller om buller

Nu har jag lyckats att få in bilder på datan men med tanke på att det är hundratals som jag måste gå igenom så kastar jag bara in några.. Så att ni vet att vi lever :)

Nattan, Alicia och Nova hemma hos moma / farfar



Malin med allas våran Kian som växer i rekord fart!



Jimmy lär mamma köra "in the ghetto" stilen... hmm...



Kian åkte från arm till arm, allas vårat stjärnskott!



Mari och hennes hockey spelare ;)



Kian och mamma Minnie



HAHAHAHAHAH, DETTA ÄR JIMMY !!!



Jimmy, Nova och Laz



Min älskade fina som snart börjar gymnasiet.. typ...



Jag har så många människor krig mej som förgyller min dag, det är en sak som är säker!

//Mamtlillan


Unnar mej en skit dag!

Sitter på jobbet och idag är det fullständig kaos, människor överallt, babbel vart man än vrider och vänder huvudet, chefen yrar som en galning och alla verkar ha blivit galna. Detta är min tur, detta är så typiskt i mitt liv. För en gångs skull så är jag ute mitt i veckan och duktiga jag är i tid på jobbet dagen efter, då självklart ska det vara rena rama dårhuset på jobbet.. Suck..
Nu fattas det bara att Nattan är i sitt esse idag så att jag får springa maraton hemma.. Suck..

Låter som att jag är bitter och eländig, och det är jag! För övrigt mår jag faktiskt väldigt bra så känner att jag kan unna mej en skit dag ;)

//Mamilillan

"Älskade sjuka"

In till stan kom jag igår och mötte upp mina "älskade sjuka", eftersom att jag inte kan, får eller vill namnge dom så fick det bli "älskade sjuka" :) Självfallet så såg alla hur bra som helst ut och jag ville sjunka under jorden, men jag märkte fort att med dom så spelar inte sånt någon roll. Att insidan är vad som räknas är något som betyder massor hos oss och jag uppskattar dessa människor mer än vad dom nånsin kommer att förstå. Min roll som Bert Karlsson försvann dock efter några drinkar och plötsligt var man självaste drottningen, alkohol kan göra susen för självbilden! Jag är ordentligt nöjd över gårdagen och längtar redan tills nästa onsdag, dessa människor gör verkligen intryck i mitt liv och tiden med dom betyder så enormt mycket för mej..
När terapin är slut så är det vi som håller kontakten, kan inte förlora eran närvaro i mitt liv!

Idag ska jag hämta Nathalie efter dagis och åka direkt hem till soffan. Sen om det finns någon som helst ork över så ska jag försöka ta mej an min garderob som just nu imiterar irak kriget! Rensning på hög nivå sker i mitt hem just nu men jag tar ett rum i taget, låda för låda och sak för sak. Det har varit mycket sånt på sista tiden, när relationer började ses över och människor försvann så fick sej också hemmet en törn. Det som är förknippat med dåliga minnen, förknippat med sånt från förr ska ut. Ut med det gamla och in med det nya!

//Mamilillan


Förbannat ärligt!

Undrar om jag ska fejka en hjärtattack och gå tidigare från jobbet idag? Nej, det är inget skämt.. Jag funderar allvarligt på att ramla ihop framför chefens fötter, hålla andan tills att jag blir blå och låta nått pucko härifrån köra iväg mej akut till närmaste tunnelbane uppgång. Idag är en sån dag, jag orkar inte med en massa yrande och svammlande, en massa människor och en massa stress. En middag på nå lugnt ställe med mina älskade från terapin är precis vad jag klarar av och behöver idag. En massa sjuka människor som kan sitta och vara sjuka med mej ;)
Bara eran närvaro gör mej "friskare" och får mej att må bättre, tycker om er så mycket allehopa!

Detta inlägg är rena rama tramset för att jag inte orkar jobba och vill göra annat. Terapi har lärt mej att vara ärlig märker jag ;)

//mamilillan



Jag släpps inte in!

Eftersom att Nathalies astma lyst med sin frånvaro inatt så hoppade vi i kläderna imorse och gav oss av till dagis och jobb. Försov mej var jag ju tvungen att göra idag också så utan att tänka på det drog jag på mej ett par tights och stor tröja, inge smink och frisyren ser ut att vara från tidigt åttital. På vägen till jobbet så slår det mej, det är onsdag! Efter jobbet idag ska jag och några från terapin ut och äta middag! Om jag äns släpps in på en pizzeria idag så är det ett mirakel kan jag säga för den här stilen jag har idag är inget man kan kalla unikt eller nytt, det är mode katastrof rakt igenom bara. Suck och stön, jag som inte försover mej längre var bara tvungen att göra det idag! Men va ska man göra, får väl undvika att titta ner och ignorera speglar så kanske man glömmer att man ser ut som en kvinnlig Bert karlsson.
Hoppas lite på att någon annan gjort samma misstag på terapin idag så att jag har någon att gå armkrok med ;)

//Mamilillan


Dags att stänga Sveriges gränser

Sitter hemma med en sjuk Nathalie och försöker vakna till liv. Natten har bestått av astma anfall och mardrömmar hos liten och vid fyra någongång så gav jag upp sömnen eftersom att det var intevaller på 15 minuter. Suck och stön men vad gör man? Så nu har jag druckit litervis med kaffe och försöker påminna mej om det fina med att ha barn så att detta inte skrämmer mej tillräckligt för att låta Nattan vara ensam barn för resten av sitt liv! Överdrivet absolut, men inte fan är det roligt i dom stunder då man är så trött att man svammlar och ögonen går i kors. Tur har jag iallafall att mitt barn är rena ängeln. Hon skrattar, skojar, myser, kramas, pussas, sprider glädje värre än något annat jag sett. Med andra ord så är en dag hemma med en sjuk Nathalie inget att klaga över, hon är ett utomordentligt sällskap :) Nu sitter hon och tittar på "händige manny" och jag ska försöka få klart en lista på saker som ska göras. Det är så mycket hittan och dittan, smått och stort att jag inte vet vart jag ska börja. Det är nog så när man befinner sej i en sitaution där man ordnar till sitt liv osv, att det kommer en period då det hela tiden finns något som måste göras. Men bara att bita ihop, jag tänker inte klaga eftersom att jag vet att det är för det bättre.

Jag har fått höra en del om mitt inlägg "bevara sverige svenskt" och jag har lyssnat på olika åsikter. Jag har däremot inte hört något som gör att jag ändrar på mina egna åsikter, så jag står kvar i det jag skrev innan. Jag tycker att Sverige ska få vara Sverige, precis som alla andra länder. Sen fick jag en kommentar om att alla är samlade på en plats iallafall och att det är bra. Nej, jag kan inte känna att det är bra att det finns platser som rinkeby, tensta, husby osv. Först och främst så har dom bildat en utanförskap till samhället och du ska inte tro att svenskar får vara där heller, iallafall inte utan att få en blick eller kommentar. Jag vet vad jag pratar om.
Såg någon Ken Ring på "efter 10" programmet förra veckan? Han var klockren! Till och med han som utlänning och som bott i rinkeby jämt säger klart och tydligt att Sverige inte ska släppa in mera människor nu. Han menade på att det var dags att hjälpa dom som redan finns här och ställa saker till rätta med dom problem som existerar nu och det är så jävla sant. Sen sa han att Sverige redan visat att det är ett öppet land, hjälpsamt och bra. Vi behöver inte bevisa det mera nu, vi behöver inte släppa in mera människor för att visa oss bra.
Jag håller på honom stenhårt. HJÄLP DOM SOM REDAN FINNS HÄR ISTÄLLET!

Nu ska jag försöka få ordning på min lista och sen ska det stekas pannkakor :)

//Mamilillan


Till dej ..

På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig

Jag tror att jag har valt nått som inte gör dig väl
Och om du inte saknar mig så har du dina skäl !!!!
Men älskling flyg till mig jag vill att du ska se
Att det regnade idag och tackar dig för det

Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig

Överallt på jorden finns människor som vet 
Att regnet alltid faller i tid och evighet

Var du än befinner dig
Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig












Flummigt!

Nu är jag tillbaka efter en paus från telefoner, datorer, bloggar, facebook och människor över lag och jag kan inte riktigt säga att jag har saknat det. I fredags så åkte jag iväg till "landet ingenstans" och stannade till lördan och det var nog det bästa jag gjort på väldigt länge. I "landet ingenstans" så bjöds det på god mat, goda drinkar, total tystnad förutom den musik vi valde att spela sönder, ingen trafik, inga människor förutom det sällskap som befann sej i stugan. Att åka hem på lördan kändes som något av en käftsmäll, inte alls vad jag hade lust med och nu spenderar jag varje minut jag har över till att tänka tillbaka..

Iom terapin så är mina tankar överallt precis hela tiden och nu börjar man känna hur trött man är som artist. I terapin så pratar man mycket om sin barndom, om människorna som befann sej i den och på allt som hände runt om. Man pratar om saker som hände då och som format än till den man är idag. Att jag har svårt att säga nej, att jag har svårt att sätta gränser, att jag tar beslut som skadar mej själv och att jag värderar andras mående före mitt egna har att göra med saker som hänt förr. Detta får jag hjälp med nu, iom att jag förstår mera nu så kan jag också ändra på saker. Medvetenhet är bland den bästa egenskap man kan ha har jag kommit fram till.
I helgen så gick det upp för mej vad "medberoende" faktiskt är. Jag har trott att jag har vetat och jag har suttit på all fakta man kan ha, men nu så gick det in i huvudet på mej vad det faktiskt innebär.
Medmänsklig ska man vara, annars är det något fel på än. Men medberoende, nej tack!
Medmänsklig är jag, jag förstår att man gör misstag och jag förlåter också människor. Medberoende däremot är det jag jobbar mot, jag behöver inte förlåta andras misstag om jag inte vill och mår bra av det, jag behöver inte känna en plikt att ställa upp på andra och finnas där för den enda jag har något ansvar över är mej själv och Nattan. Att tycka synd om andra är också något jag är expert på och som jag också måste jobba bort. Jag tycker synd om andra så pass mycket att det går till gräns då jag prioriterar deras mående före mitt egna, jag väljer bort mitt egna liv för att det fungera för andra människor. Så mina dagar nu utan andra människor har varit ett val jag är stolt över! Jag behövde lugn och ro och det gav jag mej själv trots att andra människor kanske behövde mitt samtal eller närvaro. Jag prioriterade mej och mina behov, det vill jag fortsätta med. 
Jag vill inte vara medberoende, den saken är säker.

Flummigt inlägg men var tvungen att skriva av mej.. Nu ska jag fortsätta jobba...

//Mamilillan


Olämplig förälder!

Igår kväll satt jag en timme framför datan och fixade och trixade med kort för att sätta in i bloggen och maila runt. När jag äntligen var klar med hundratals kort så kommer det upp en text på datan som försvann lika fort som det dök upp och sen försvann allt! Jag kan ingenting om datorer men fattar så långt att det är något allvarligt fel! Det finns ju sånt som heter lokal disk, flyttbar disk osv och en hel sån hade försvunnit med alla mina bilder i! Kan någon förklara detta för mej för jag satt i evigheter sen utan att hitta minsta lilla tråd till vad som hänt.
Datorer, mobiler, usb minnen.. Jag är inte uråldrig (än) men känner mej alldeles för gamal för sånt för jag fattar nada. Så bilderna dröjer ett tag Minnie, ett av korten är så du och jag. Mailar så fort jag får ordning på det :)

Eftersom att jag ändå är i den svängen då jag kastar ur mej allt jag stör mej på i bloggen så kan jag lika gärna fortsätta idag.. Imorse som alla andra mornar så kom jag och Nattan samtidigt som en annan flicka o hennes lillasyster på Nattans dagis. Och som alla andra mornar så var det flickornas stora syster som lämnade, som också hämtar varje eftermiddag. Jag kan våga påstå att stora syster lämnar och hämtar innan och efter hennes skola då hon ser ut att vara runt 16 och alltid har en ryggsäck med sej. Jag tänkte inte så mycket på det förut men nu börjar det klia i fingrarna på mej för jag undrar så hårt vart tjejernas föräldrar är. Jag vet ju att dom lever eftersom att man ser dom på föräldramöten och då och då stöter man på dom i centrum.
Oavsett om dom jobbar mycket eller vad det nu beror på så tycker jag att det är åt helvete fel! Väljer man att skaffa barn så får man ta sitt ansvar att ta hand om dom också. Det är jätte roligt att ha barn, verkligen det finaste man kan uppleva men det är definitivt ingen dans på rosor! Första året handlar det om att torka spyor, aldrig ha rena kläder, sömnbrist, svullna fötter efter graviditeten, ömma bröst, tunga vagnar och släp.. Sen kommer allt det andra med att man måste göra om allt hemma för att allt åker i golvet, mat spottas ut,  viljan att göra allt själv kommer så att allt tar hundra år extra, tjurigheten, dagis inväningar med gråt, skrik och ett känslomässigt kaos, ordet "nej" och "varför" är dom enda ord som används hemma... Jag kan fortsätta i år om alla baksidor och hemskheter MEN! Oavsett baksidor så är det sitt barn och ansvaret försvinner inte lik förbannat, oavsett hur trött man är eller hur mycket man längtar efter annat så kan man aldrig komma ifrån rollen som förälder! Självklart en dag hos mormor eller vem det är man har som barnvakt, självklart några timmar ibland om man känner att man måste andas för att inte kasta ut ungen från balkongen. Men när man regelbundet lämnar bort sitt barn för att festa, för en pojkvän eller flickvän. Då borde man vakna upp och inse vad fan sysslar med! Eller när det är någon annan som får sköta dagis å annat ansvar.
Skaffar man barn så får man bita i det sura äpplet, så är det! Du valde att behålla bebisen, inse fakta att du är hans/hennes förälder och börja ta ditt ansvar!!!!!
Sånt här stör mej nå fruktansvärt. Alla dom som är ute och festar konstant med en liten som man lämnat hos någon barnvakt, dom som tar dricka, polare och uteliv innan sina barn, dom som lämnar sina minsta hos äldre syskon för att det är smidigare så, dom som ständigt klagar över hur jävla jobbigt det är..
Varför skaffade ni barn för ? Skäms ni inte ? Andra människor ser och hör vad det är ni gör, är inte det jävligt pinsamt?

Jag anser inte att jag är en perfekt förälder, jag har mycket kvar att lära. Gud vet att jag gjort mina tabbar. Men något jag aldrig gjort är att ha tagit något annat före mitt barn, det finns inte på världskartan att jag äns skulle tänka något liknande. MITT BARN, MITT ANSVAR!
Inser man inte en sån sak så ska man inte vara förälder heller!

Hmm..

//mamilillan


Bevara Sverige svenskt!

Det står en liten insändare i metro idag om att det inte är ett problem med att kvinnor bär slöja i Sverige. Med risk för att bli lynchad så vill jag påpeka att jag INTE håller med!
Jag minns det som om det vore igår då jag och min älskade Nathalie som då var 1 år gick i kista centrum. Runt hörnet kommer en kvinna helt klädd i svart med endast en liten stripa vid ögonen för att bli igenkänd som människa och Nathalie flög säkert en meter och hur länge hon grät finns inte ord för.
Självklart så är det min uppgift som förälder att lära henne om mänskliga rättigheter och att respektera varandras olikheter. Men jag lär inte min dotter nånting som jag inte kan stå för, och detta tycker jag är åt helvete fel!
Och enligt mej så jo, det är ett problem!
Om jag kommer till deras länder så får ju inte jag komma som jag är. Utan då finns det regler för kvinnor oavsett färg eller religion, jag som vit svensk kvinna behöver bära slöja i deras länder för att respektera deras sätt att leva. Och jag hade gjort det utan problem för mitt tankesätt är lite det att, varje land har sina egna sätt, lagar och regler. Väljer man att sätta fötterna i ett annat land så får man väl anpassa sej!
Jag tycker inte att mitt barn är den som ska behöva anpassa sej i det läget, eller ?

Sverige är ett fruktansvärt bra land till skillnad (stavas det så moster?) mot många andra länder och jag tycker att det är suveränt att vi kan ta in så många andra från andra länder som behöver hjälp och stöd.
Men jag tycker att vi borde skärpa oss angående sådana här saker, låt Sverige vara unikt för vad Sverige är!
Precis som dom bevarar sina länder, låt oss bevara vårat !!

//Mamilillan

Morsan i en porrfilm!

Igår när troll-ungen somnat, hemmet var städat o samtal avklarade så var det planerad tid framför bloggen och för min "egna-tid". Det som istället hände var att jag satte mej i soffan och somnade, vaknade sen av telefonen som tur var för annars hade jag vaknat nån gång i natt och inte kunnat somna om. Det var så otroligt hektiskt på jobbet igår så jag kände mej mer död än levande, och väl hemma efter dagis och bussåkande så beställde min dotter kycklig gryta så nå lugn och ro blev det inte. Hjärndöd är nog det rätta ordet för mitt tillstånd igår!
Så bilder får bli ikväll istället om jag inte kör en repris från igår..

On nu till nånting som jag inte kunnat släppa. För att inte hänga ut någon så kallar jag min vän xxx.
Xxx berättade i sin tur om sin vän för mej. Den vännen är idag en vuxen kvinna med en son på 15 år. Sonen hade kommit hem fly förbannad över att hans vänner precis sett morsan i en porrfilm. Denna film gjorde hon när sonen var liten, filmen var inte stor eller känd men lik förbannat hade den kommit fram. Mamman sitter idag med ångest och ånger. Tycker jag synd om henne? ABSOLUT INTE !!!
Däremot så tycker jag så fruktansvärt synd om hennes son som inte har en mamma med mera vett i huvudet än så. En mamma som valde att klä av sej kläderna, ha sex framför andra människor och dessutom göra en film av det och det valet tog hon före sin egen son! Hur i helvete tänker man som mamma när man gör en sån här sak? Hur fan kan man ta risken oavsett vilka pengar man får in när man vet att vem som helst kan se den, och kom inte med att avtalen var bra och säkra och dittan och dattan för så naiv kan man inte vara! Hur kan man ta risken när man vet att sitt egna barn en dag kanske får bevittna detta, eller att han blir mobbad för att hans mamma är en hora eller att man riskerar att förstöra sin sons syn på kvinnor. Fattade hon inte att hennes beteende och hennes val kunde förstöra hennes son! Han kommer säkerligen växa upp med en fruktansvärd syn på kvinnor, han kommer att se dom som sex objekt, som om dom inte är något annat värt än att ha sex med. Stackars de kvinnor han träffar sen, och allt tack vare hans mamma !
Det här inlägget kanske är snurrigt och förvirrande men det är för att jag är så jävla förbannad!
Stackars barn, önskar att jag kunde vrida tiden tillbaka så att man kunde ringa och anmäla henne för vanvård. För det är precis vad det är!
Fy fan asså!!!

//Mamilillan

Nu fattar jag varför jag bloggar!

Att jag inte bloggat på hela helgen beror på att livet kommit mellan och saker å ting har tagit tid och ork. Så kan det vara ibland.. Men jag lärde mej faktiskt ett och annat angående mitt bloggande nu när den fick stå och vänta, om varför jag bloggar. Att jag mår bättre av att skriva av mej visste jag sen innan, det har fungerat för mej att få ner saker på "papper" och då kunnat släppa en del av det jag skriver. Men nu insåg jag också att det är vad jag unnar mej. När jag sätter mej vid bloggen så fokuserar jag mej endast på den, allt runt om släpper jag och låter det skötas av sej själv. När jag sitter vid bloggen så är det tiden jag ger mej själv till att vara Linda och ingen annan. Inte mamma, syster, dotter, kollega, vän, flickvän och fan allt va det heter man är nu för tiden.
Så kort och gott, det är tiden jag unnar mej själv till att bara existera :)
Först trodde jag att det var något fel på mej som kände en press till att blogga, som käne mej stressad över att inte ha uppdaterat. Men sen förstod jag att det inte alls handlade om det, utan att jag behövde "Linda-tiden".
Så nu får bloggandet en plats i kalendern då jag anser det vara lika viktigt som allt det andra som ska in där.

Å för att detta inte ska bli en bok så gör jag så här ..
Vin-kvällen hos mamma vart super lyckad, ingen vinst i lotteriet för min del men jävla kul hade familjen:) Sen hände det en del vi hade kunnat vara utan men så är det nog alltid, ska alltid finnas några puckon som ställer till det tyvärr. Mer om kvällen skriver jag ikväll samtidigt som alla bilder kommer in :)
Lördagen spenderade jag och Nattan med mamma vilket för mej är en klockren lördag. Vi pratade idioti och trams, både om det man ser, hör och läser. En sak jag aldrig kommer att förstå är hur vissa människor aldrig växer från drama och behovet av att skapa konflikter. Herre gud, okej om man är i tonåren men snälla kom igen.  Om man är så himla på om att man är vuxen och ansvarsfull och bla bla bla så kanske man ska se över hur man faktiskt beteer sej också. Är jag helt ute och cyklar nu eller?
I söndags så kom mamma och hämtade Nattan som fick ett akut behov av sin moma. En sorlig låt kom på Nalle puh och det triggade igång att hela läppen skakade på ungen och ut kom ett "jag saknar min moooma!"
Jag fick då tillfälle till att städa och röja hemma, samt att stänga av alla telefoner och vara ifred några timmar. Underbart! Alla planer jag hade avbokade jag och ställde in mej på mej själv och mitt hem istället, ett fruktansvärt bra beslut eftersom att det numera skiner hos mej :)

Puuuuh... Finns en massa att skriva men nu måste jag ta tag i jobbet. Min helt underbara chef ser inga problem i att jag bloggar lite titt som tätt eftersom att arbetet ändå sköts som det ska. Kan man be om mer än det, en förstående chef som inte bara ryter och gormar utan som faktiskt bryr sej om sina anställda också :)

//Mamilillan

Jävligt frustrerande att göra rätt!

Så mycket jag vill skriva, men också så mycket jag inte kan skriva om. Åh vilken frustration! Jag skrev det här om dagen att jag funderade på att ignorera alla gränser och förneka sunt förnuft och skriva om allt och alla i bloggen, att skriva om det jag känner för att skriva oavsett. Men jag kom snabbt på bättre tankar och insåg att det inte är något jag ska göra, anledningen till det är för att jag vill behålla min värdighet. Olika åsikter kan man ha om det men sen finns det vissa saker som rent av är fel, att använda bloggen på det sättet är en av dom sakerna. Det är vad sunt förnuft säger än.

Idag är vi lediga eftersom att dagis har planeringsdag. Visst att man är borta från jobbet idag och det är välla si så där men jag känner ändå att det är passande iom att Nattan varit borta så länge. Det var 6 dagar sen jag såg henne så en dag för oss själva att bara mysa och njuta av varandras sällskap är helt rätt idag. I eftermiddag ska vi ner till mamma för lotteri-dragningar och vin-drickande, för fan vilken bra fredag :)
Kommer att ta en massa kort som kommer in under helgen, kommer en massa bra människor så det ska bli riktigt roligt :)
Kul för Nattan också att få träffa kussefinerna som hon inte träffat på länge, och det var länge sen dom allehopa var tillsammans utan att någon saknades också. Nova, Alicia och Kian, mina älskade brors-barn :)
Jag hinner inte blogga mera nu för det ska ut och cyklas och jag hörde något om parken ??

//Mamilillan


JOSHUA RADIN LIVE

Joshua Radin, vilken man! Hade jag haft mod till det så hade jag hoppat upp på scenen och friat direkt :)
Det var en förbannat lång kö och det låg is i luften men jävlar va det var värt det, ingen J.D dock men det kompencerade Joshua upp ganska snabbt. Han körde låtar från det nya albumet men drog även gamla klassiker vilket fick hela min mage att vända sej, starmile, closer, sky.. Dom låtarna är förknippade med så mycket minnen och dom gamla låtarna är mina absoluta favoriter. Paperweight och starmile, åhhhhh vilka låtar. Å vilka texter!
Det bästa med Joshuas konsterter är han bjuder så mycket på sej själv, han berättar historier om varje låt och skämtar med publiken. I slutet var han så jävla cool också som hoppade ner mitt i publik havet och körde sista låten.. Titta på klippet :)

http://www.youtube.com/watch?v=pp9LEnBNa40

Visst finns det många som tycker om honom och hans musik i stockholm, det visade dej igår med tanke på hur mycket människor det var. Men man tror inte det med tanke på att han inte är känd i Sverige. Känns nästan lite sorligt att människor hittar honom för blir han större så kommer det intima med honom att försvinna. Det bli globen istället och ett helt annat scen framträdande. Måtte gud vara god och låta Joshua förbli den han är!
Skratta åt Laz fick jag också göra eftersom att han bokstavligen snodde ett bord och stol till mej att ha där Joshua sjöng! När han kom gående med ett bord så visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta, i mitt huvudet så såg jag hur jag tacklade vakter lite som i robin hood ni vet? Den där hönan eller vad det är när hon tacklar vakterna som i amerikansk fotboll. Ja, så såg jag mej själv iallafall. Att nu är det kört!
Men inga vakter kom så vi fick ett bord några meter från scenen :)
Åhh jag längtar tillbaka till igår, till känslan, till Joshua. Nu blir det att kolla upp nästa konsert :)

Jag har en massa bilder från igår och en massa video inspelningar, kommer att sätta in dom senare :)

//Mamilillan


Dålig energi i mitt hem och i mitt liv

Tankarna är mera samlade idag och jag känner mej mera stabil än vad jag gjorde igår. Jag tror att all den dåliga energin andra människor fört in i mitt hem och i mitt liv var det som tog överhand igår. Det är nu jag ska komma ihåg vad som sägs på terapin. Att det är okej att vara ledsen, att man behöver bearbeta sorg och ta itu med det som gör ont. Så alla känslorna igår kan ha varit en övergång till nånting bättre, jag kanske fick ur mej så pass mycket att jag kan släppa det nu. Mår ju faktiskt bättre idag och känner mej lättare.
Sen hjälper det att ha dom människor jag har i mitt liv, dom jag har valt att ha kvar kring mej och Nathalie. Jag har valt människor som ger mej bra energi, som jag mår bra av att ha kring mej, ärliga människor med bra principer. Människor jag stolt kan kalla min vän och familj. Det är människor jag litar på och känner mej trygg med. Ni vet vilka ni är, älskar er så mycket ..

Om några timmar är konserten och jag räknar ner minuterna!
Och fan va gott det är just tiden innan man ska iväg. Att fixa håret, måla naglar,sminka upp sej. Det känns så in i helvete bra att få ta hand om sej själv lite :)

//Mamilillan


Kanske ska skriva ut allt på bloggen ändå??

Min trollunge blev kvar hos Kristian en natt extra så det är fortfarande bara jag och Lilo hemma :( Jag saknar henne nå fruktansvärt och bara tanken på att hon forslas direkt till moma imorgon och inte kommer hem förrän på torsdag gör mej illamående. När det går mer än två dagar utan henne så kommer känslan av att jag tappat all kontroll och paniken över att jag inte har ett öga på henne är mer än vad jag klarar av. Tankarna kring om hon ätit ordentligt, har tillräckligt med kläder på sej, om hon sover som hon ska, om hon har någon där som tittar till henne.. Den oron är fruktansvärd och omöjlig att skaka av sej. Därav att jag nu halv ett på natten sitter uppe, lusten växer till att ringa för att titta hur hon mår men risken finns att jag väcker henne. Så jag får sitta här med magont och hoppas på att kunna somna innan det blir ljust ute..

Nånting bra i allt elände som varit idag är att vi ska se Joshua radin imorgon! Jag har jätte höga förväntningar sen förra gången eftersom att han var klockren sist. Vilken jävla show han körde, hade gåshus i flera dagar efter.
Sen att J:D från scrubs var där gjorde ju inte saken värre  ;)
Fan, jag riktigt längtar till imorgon. Ett glas vin och hans musik, kan fan inte bli bättre och en sån kväll är precis vad jag behöver efter veckan som varit.
Sen har jag terapin på onsdag som jag längtar till mer än någonsin, kommer på mej själv hemma med att räkna ner tiden.. Dels för att jag behöver stödet och styrkan man får av gruppen och iom att det varit så fruktansvärt mycket nu så behöver jag den tiden. Sen finns det andra orsaker också men som vanligt så går jag inte in på allt här på bloggen ;)

I min förvirring här hemma så gick jag i tankarna att jag kanske borde droppa allt i bloggen ändå?? Jag kanske ska vara lika jävlig som alla andra och skriva ut en massa saker, skita i hur andra mår av det och se det som att jag bara skriver av mej. Kanske borde ändra mitt synsätt till att se det som om jag är ärlig och uppriktig i min blogg bara, och inte att jag helt saknar sunt förnuft. Människor pratar ju lik förbannat om saker så varför inte, jag kanske ska skriva om allting som det spekuleras kring så slipper människor ta sina egna slutsatser och då blir det inga missförstånd heller eftersom att det pratas runt dessutom.
Jag ska vänta ett tag, vill inte göra något jag ångrar. Men tänka över det ska jag defintivt göra..

Jag saknar dej älsklingen..

//Mamilillan


Min undergång

Fan va jag vill mycket! Önskar mycket! Tänker mycket! Om något blir min undergång så är det just det, att jag hela tiden längtar så in i fan att det driver mej till vansinne.
Och mina "tänk om" måste jag arbeta bort på något sätt för dom sätter käppar i hjulet för mej, det är svårt att ta sej fram när man hela tiden befinner sej i vad som varit och inte i nuet.
Det är ingen bra dag idag, vaknade och kände mej ledsen och upprörd. Varför vet jag inte, kanske allt som varit sista tiden eller så har jag bara sovit dåligt. Oavsett så har jag ingen lust till något idag, vill bara krypa ner med älsklingen och glömma bort att jag lever ..
Man har rätt till såna dagar ibland, så länge man inte gör det till en vana..

Idag kommer Nathalie hem, behöver hennes springande hemma, hennes energi och utstrålning.. Mammas troll unge, du är min vackra :)

//Mamilillan


För att jag inte kan sova

  • Vad/vem fick dig att skratta idag? Svar: Laz och hans idiotiska skämt
  • Vad gjorde du kl 08.00 imorse? Svar: Jag sov
  • Vad gjorde du för 30min sen? Svar: Pratade i mobilen
  • Vad hände dig 1993? Svar: Vet att det var året innan vi flyttade till Kista, men annars så har jag ingen aning
  • Tre ord vrf du sist spydde? Svar: Oförberett, yrsel, sömnbrist
  • Vilken färg är din hårborste? Svar:  Hade en svart innan Nattan fick för sej att det var hennes och jag fick hennes lilla lila från barn avdelningen... unge...
  • Vad köpte du sist? Svar:   Ciggaretter
  • Vad fick du senast i present? Svar: Av Laz, men vad säger jag inte :)
  • Vilken färg är din dörr? Svar: Mörk brun
  • Vart förvarar du dina pengar? Svar: Vilka pengar???
  • Hur var vädret igår? Svar: Kallt av bara faaaan!
  • Vart kramades du sist? Svar: I kista vid bussarna
  • Vad ser du fram emot? Svar: Joshua Radin konserten på tisdag! :)
  • Vad är din skostorlek? Svar: 37 - 38
  • Vad är 15? Svar: Kaxiga snorungar!
  • Vill du klippa dig? Svar: Pendlar mellan att klippa mej och att spara långt..
  • Pratar du mycket? Svar: Beror på vem jag träffar
  • Kollar du på O:C? Svar: Går det äns fortfarande?
  • Har ditt namn ett "X" i det? Svar: Nope, jag har världens tråkigaste och lamaste namn i världen..
  • //Mamilillan


    En helg med raseriutbrott och champagne...

    Nu sitter jag i min säng med pyamas och kaffe, datan i knät och lyssnar på "Johnny Lang". Ni som uppskattar riktig musik borde lyssna på honom, hans röst är unik och helt otrolig. Låten "red light" med honom spelas varm i vårat hem. Att sitta här i lugnet till hans musik och bara vara är så jag kommer att spendera min söndag, att försöka bearbeta helgen så att jag är fit for fight imorgon igen. För händelserikt har det varit, och det på både gott och ont.

    I fredags så spenderade jag kvällen med Vicky, Laz och alla på den sidan och det var verkligen veckans höjdpunkt. Det shootades på O´learys och dracks champagne och sen fortsatte vi kvällen hos Kambiz. På en enda kväll fick vi in salsa dansande, brottning, något av en foto session, svensk musik, jag flög faktiskt vid några tillfällen och det var en massa kramande som det brukar bli av alkohol. Jag kom hem 5 på morgonen efter att ha blivit inkastad i en taxi av Laz och väl hemma tog det väl 5 minuter max innan jag sov som en stock.

    Killarna brottas och jag och Vicky får för oss att göra nått vettigt av det. Så här fick det bli ! :)



    Vårat hjärta Ramin och Marre :)



    Ramin och Vicky



    Laz får spö i armbrytning!!!!!



    Marre,Vicky, Laz och jag.. Sån jävla mysig kväll :)



    I lördags vaknade jag rätt så sliten och trött vilket inte alls var så konstigt. Men iom att jag hade planer med Michelle så var det hoppa upp från sängen, in i duschen och försöka att bli människa igen. Innan Michelle hann komma så fick jag mej ett raseriutbrott då jag bokstavligen såg svart, ett sånt utbrott jag inte haft på år och dar. Vem eller vad som hände är inget jag vill skriva om i bloggen, inte nu iallafall. Men jag kan säga så här, ingen kommer in i mitt liv igen som på minsta lilla sätt kan göra illa mej och Nathalie! Jag har satt punkt  för sånt för ett tag sen och igår så märkte jag hur starkt jag faktiskt tagit åt mej av det. Jag har satt mina gränser och man bör inte testa dom. Det är synd att man inte får välja vilka man älskar, livet hade varit bra enkelt om så vore.
    Sen fick jag credit för mina åsikter angående bloggen. I mitt och den andres bråk igår så användes min blogg emot mej, å jag fick reda på att det pratas om den och att det diskuteras om mej dessutom andra människor mellan. Detta var precis var jag menade när jag skrev om att jag inte skriver ut för privata saker i bloggen, människor använder sej av allt dom får tag i. Jag tänker inte äns kommentera den dumheten.
    Efter raseriutbrottet så åkte jag och Michelle och köpte thai-mat, sen hem till henne och där spenderade jag hela lördagen. En massa prat, minnen och vin. En perfekt dag för att krypa ner i fotöljen med en filt när man har tankar som snurrar. Tack Michelle för en underbar dag :)



    Nu ska jag faktisk hoppa in i duschen och försöka vakna till liv..

    //Mamilillan


    Någon som vet?

    -Kan man gråta under vatten?

    -Vad är skillnaden mellan en novel och en bok?

    -Hur gammal är man när det kan sägas att man har dött av åldern?

    -Om ingen köper biljetter till en film, visas filmen ändå?

    -Om polisen slår sönder din dörr, måste dom betala för det sen?

    -Om kungen är homosexuell och gifter sig med en annan kille, vad blir då den killen för kungafamiljen?

    -Är det lagligt att döpa sitt barn till ''Anonym''?

    -Om någon är beroende av terapi, hur behandlar man den personen?


    //Mamilillan 


    Jag = psykfall!!!

    Jag gick upp samma sekund som alarm klockan ringde, jag var klar en halv timme tidigare än va jag skulle, Nattan vaknade 20 minuter innan hon skulle upp.. Men tror ni att vi slapp stressen ? NEJ !
    Lik förbannat så vart det att kasta på sej utekläderna och springa maraton ner till bussen, och den hann vi med på sekunden för att buss chaffören snällt väntade på oss som han såg komma springandes..
    När vi kom in på bussen stod jag vikt över vagnen i ett försök att få tillbaka andningen, håret stod rakt ut eftersom att vi sprang i motvind och samtidigt så måste jag kolla att jag inte tappat nått av Nattans packning eftersom att hon ska till Kristian idag. Herre gud! Hade någon gått av bussen av rädsla för psykfallet som jag såg ut att vara så hade jag förstått..

    Var bara tvungen att skriva av mej, nu måste jag jobba..

    //Mamilillan


    Sen en tid tillbaka ..

    Sen en tid tillbaka har jag varit trött
    Försökt att vara allt på samma gång
    Så mycket man kan göra och borde och vill
    Mitt i allt så ska man räcka till

    Sen en tid tillbaka har jag varit tom
    Och försökt att hitta spår som leder rätt
    Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
    Och mitt i allt så ska man vara sann

    Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
    Och samlat damm på min gitarr
    För allting jag skriver blir ändå för kort
    Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

    Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
    Och försökt att känna efter hur det känns
    Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
    Men jag har tröttnat på att vara likadan

    Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
    Och försökt att vara nån till lags
    Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
    Och snart har man glömt vem man är

    Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
    Och insett att jag måste börja om
    Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
    Men snart ska jag hitta den jag är

    //Mamilillan


    Man har rätt att kasta vem som !

    Efter terapin igår så var jag så slut i huvudet att det kändes som om jag stod på en båt i storm, vid ett tillfälle var jag helt säker på att jag skulle kräkas på tunnelbanan. Terapin var tuff, brutalt ärlig och intensiv.
    Det kom det ena aha ögonblicket efter det andra och jag hade svårt att koncentera mej då känslorna var starka i mej, både ilska och glädje. Kände mej något obalanserad och ostabil. Det är svårt att förklara vad terapi kan göra med än för någon som aldrig gått, men fungerar terapi som det ska så vänder det hela äns tillvaro upp och ner. Det gjorde den iallafall på mej.
    Jag vet så mycket mera nu, jag förstår saker jag inte gjort förut, jag lär känna mej själv mer för varje dag. Ibland har jag skit dagar och ibland mår jag bra, det är livet, det är vardagen. Men utöver vardagsproblem, saker jag bär inom mej som ingen människa förtjänar att ha får jag hjälp med. Jag har en lång bit kvar men jag är på väg.. Vi pratade om sorg igår, om det andra orsakat och dom spår det satt i än. Jag ville ringa halva min telefonbok och bryta kontakten..
    Det är nånting jag också måste acceptera att det är okej. Att man kan bryta med precis vem som helst om det är någon som inte är bra för än i sitt liv. Det spelar ingen roll hur, var och när eller vem personen är i ditt liv. Man har alltid rätten att avsäga sej relationer !

    Jag tänker inte skriva om det nu för jag är fortfarande så virrig efter igår, har inte fått allt på plats ännu..

    //Mamilillan


    Döda fiskar och sjögång!

    Den här veckan skulle jag fokusera på sov tider, frukost och morgon rutiner. Tror ni att det fungerar för mej eller?
    Frukosten tänker jag ut varje kväll, har till och med handlat hem nyttigt bröd, grönt tee och en massa annat äcklos päcklos som min syster med familj kallar äckliga saker. Saknar er så mycket !!! Men varje morgon så gör jag allt annat än att äta frukost, som att hinna klunka 4 koppar kaffe och titta på the voice. Mina prioriteringar kanske ska kollas över..
    Att lägga mej i tid har faktiskt fungerat bättre än innan men inte alls som det ska. Jag ligger nämligen i sängen vid elva, halv tolv vilket är super för att vara jag. Tv´n är av, lamporna släckta och allt är förberett inför morgon dagen. Det jag däremot inte har släppt är den jävla mobil telefonen så messen flyger fram och tillbaka nån timme till. Jag ska försöka att stänga av den när jag går och lägger mej istället för att sätta på ljudlöst, då försvinner lockelsen av att kolla den var 5 minut. Det må låta löjligt men det här är ett stort steg för mej, bara att fråga min mamma :)
    Morgon rutiner, jo men eeeeller hur! Jag väcker Nathalie en kvart tidigare för att komma från stressen men min dotter tolkade detta annorlunda. Hon ser det som 15 minuter extra att leka med Lilo! Så det blir tjat och gnat om skor och tandborstning, men jag har aldrig haft en sån lycklig morgon-unge förut. Hon sjunger, dansar och myser till max och en bättre morgon än så kan jag inte begära. Jag har en himla tur som mamma, finare unge får man nämligen leta efter!

    Nu till katten.. jag vill bara påpeka att jag inte äns tänker tilltala kattfan vid namn!
    När jag, Nathalie och våran Michelle kom hem igår så ser jag först att köttet jag lagt fram på tining ligger på golvet. Då har katt-fan släpat ner hela påsen med kött på golvet, gnagt upp påsen så att det ligger kött-saft på hela golvet. Ja ja tänker jag, bara att moppa. Sen går jag in i köket och ser till min förskräckelse att akvarie locket ligger på golvet !!!! Då har den fan buffat upp locket med huvudet så att den kommit åt fiskarna. Ingen fisk var skadad eller död men visst kunde man se att det varit sjögång hos dom stackarna!!
    Så nu är jag då på jobbet, livrädd för hur det går hemma och idag är det värre än värst. Jag är ju inte hemma förrän sent så jag sitter och fantiserar om döda fiskar och sjögång för tillfället. Fruktansvärt !!!
    Men charmig som få är den lilla :)

    //mamilillan


    Läs o kommentera!!! Vid sex eller en blick?

    Jag har en del funderingar, skulle vara roligt att höra andras åsikter..

    * Är det okej att äns pojkvän / flickvän umgås med tjejer han har haft sex med ?
      Då pratar jag inte om engångs-ligg utan tjejer / killar som dom umgåtts med också, som dom kallar vänner.

    * Hur ofta är för ofta för att ha barnvakt?

    * Är det okej att skriva ut andra människor vid namn utan tillåtelse på sin blogg?
      Några kallar det "rätten till att yttra sej" och några tycker att det är rent av jävligt. Vad tycker ni?

    * Kan människor förändras?

    * Vart går gränsen till otrohet? Vissa säger sex, andra vid en blick..

    Såna här diskusioner hamnar jag i rätt så ofta och nu vill jag veta vad andra tycker. Så ni som faktiskt läser min blogg men som aldrig kommenterar, kommentera nu och om ni vill så gör det annonymt. Vill faktiskt veta!!!

    //Mamilillan


    Ett syskon till min troll unge..

    Herre gud, efter att ha satt rubriken "tillökning i familjen" så explodera det i min statistik. Nej, jag och Laz väntar ingen bebis.. Inte än iallafall :) Men jag kan säga att jag längtar nå fruktansvärt. Jag har inte haft den längtan innan, visst har jag velat ha en till men jag har inte känt den där paniken som många upplever. Nu tror jag att jag förstår hur den där paniken känns för jag kan få attacker då jag helst av allt ska få en bebis imorgon!
    Nathalie är 4 år nu och jag vill inte ha ett för stort glapp mellan barnen, tycker att 4-5 år mellan syskon är det ultimata. Den första får vara minst ett par år och få den uppmärksamhet han/hon behöver och den andra får mera tid då den första är mera självständig och egen vid 4-5 års åldern.
    Då det inte är för stort glapp då heller så är deras intressen ungefär samma när den minsta blir lite äldre, om det är två tjejer eller två pojkar så att säga.
    Sen längtar jag efter att gå runt med barnvagn, köpa små bebis strumpor, lägga en liten i spjälsäng, höra första skrattet, gå på barnavårds centralen.. Tänk att ha en liten bebis i familjen, ett litet syskon till min troll-unge..
    Åhhh va jag längtar !!!!

    Men just nu fokuserar vi på annat. Privata saker som tar energi och kraft, och tid om inte annat.. Sen har jag terapin, Laz har plugget, jag har mitt jobb, att få in Nattan på en hobby, vi har Lilo som är på inväning hemma. Det är mycket på schemat och en bebis mitt i detta vore inte det smartaste.
    Sen har jag lärt mej mycket efter att jag fått Nathalie som påminner mej om att vänta, det finns en tid för allt. Nathalie är det bästa beslut jag nånsin tagit och jag ångrar henne inte för något i världen. Men självklart så hade jag önskat att jag och Kristian hade varit tillsammans längre, visst hade jag önskat att det var mera ordnat runt om. Så det som måste ordnas först och sen en bebis :)
    Så andas ut nu moma, och du också moster Putta.. No baby today! ;)
    Jag får utnyttja att mina bästaste Minnie och Mallan har sina bebisar, lilla Kian och Celine..

    Nu ska jag jobba vidare. Sen blir det att hämta Nathalie och åka hem till Lilo som anpassat sej riktigt bra hos oss :)

    //Mamilillan

    Dom sover tillsammans varje natt..

    Mina egna ligger och sover och jag ska snart krypa ner jag också. Jag bestämde mej för det igår natt att den här veckan ska mitt fokus ligga på att komma in i rutiner, både gamla och nya. Mina sov tider måste definitivt bli bättre, jag måste äta en ordentlig frukost innan jag börjar jobba till skillnad på ingen alls som det är nu och jag måste införa en bättre morgon rutin på liten nu när Lilo finns i huset också. Nathalie vill ju inte gå hemifrån så klart eftersom att hennes bebis är kvar hemma och allt tar dubbelt så lång tid nu när Lilo finns eftersom det ska pussas och gosas innan nånting annat blir gjort. Gull ungen min..

    Så här sover mina älskade hjärtan varje natt, är det inte bland det vackraste man sett ?



    //Mamilillan


    Så se upp liksom ;)

    "Whatever you give a woman, she will make greater. If you give her sperm, she'll give you a baby. If you give her a house, she'll give you a home. If you give her groceries, she'll give you a meal. If you give her a smile, she'll give you her heart. She multiplies and enlarges what is given to her. So, if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit."   

    //mamilillan


    Tillökning i familjen :)

    Eftersom jag inte bloggar lika mycket som förut (men fortfarande mycket) så blir det rätt mycket att skriva om när jag väl sätter mej framför datan.
    I söndags så vaknade vi av xxx som jag ska skriva om alldeles strax :) Sen kom våran älskade Michelle över som gulligt nog hade med sej kanelbullar för att fira att det var kanelbullens dag, jag hade ingen aning om att en sån dag fanns. Något komiskt tycker jag, så varför inte införa en vaniljsås dag, en grönsaks-soppa dag eller grönt tee dag. Hur kan man inför en bulle dag? Va va tanken bakom det liksom, något komiskt ..
    Mycket prat om diverse saker runt om och som vanligt så fick jag raka och ärliga svar på frågor och funderingar jag har. Det är en egenskap jag älskar hos henne, att hon alltid är ärlig i vad hon tycker oavsett om det är vad jag vill höra eller inte. Jag älskar dej stumpan!
    Klokare blev jag av vårat samtal, det jobbiga är att när hon går så får man ju brottas med kunskaperna själv :s

    Efter att Michelle gått så stack Laz iväg med Nattan på bio och för en middag på mcdonalds. Det passade utmärkt iom att det regnade och att det praktiskt taget var storm ute. Efter en stund kom mamma över med en överaskning.. ETT NYTT AKVARIUM !!! Jag har varit smått galen på det andra för att det krävs så fruktansvärt mycket för att det ska hållas rent och jag får så satans ont i kroppen av att bära så pass mycket, och dessutom hela tiden eftersom att det var nå jävla fel på vattnet. Men nu har vi ett åtta kantigt akvarium, fräsht av bara fan är det och det står så fint i köket :)
    Vi hade det i vardagsrummet innan men mamma hade ideen om köket, vi provade och hela köket ändrades! och hur snyggt var det inte på kvällen när allt var ned släckt och bara det lyste upp. Tack snälla älskade mamma !!!!

    Och nu till xxx som jag så fint beskrev honom..
    Xxx är våran lilla tillökning i familj, en liten vilde som fått min dotter att falla pladask, han fungerar som en liten väckar klocka som buffar på oss varje morgon. Vi har skaffat oss en liten baby-katt vid namn Lilo :)
    Denna lilla varelse är total förälskad i Nathalie och följer varje steg hon tar, den kurrar och myser trots att Nattan bäddar ner den i hennes dockvagn och bär runt honom som om det vore en docka. Han föddes in i ett hem där han vanvårdades och inte sågs så han älskar uppmärksamheten och att han hela tiden har någon som pussar och kramar på honom. Och jooo, det är en pojke vid namn Lilo :s Nathalie ville ha Lilo så vad ska man göra??
    Det är en bög-katt beskrev Minnie så fint, nja.. En transa om inte annat. Men vi dömer ingen i våran familj så vi älskar våran lilla Lilo ändå :)
    Att jag skaffade katten till Nathalie var då bara en tanke att hon skulle få sällskap hemma och att jag trivs med att ha husdjur. Jag växte upp med en katt, våran smulan och jag minns hur mycket jag älskade att ha en katt hemma när jag kom från skolan. Men nu har den här lilla varelsen fyllt ett tomrum hos Nathalie också som jag inte hade förutspått. Det har försvunnit människor ur våra liv sista året och Nathalie har frågat och undrat en massa. Jag har varit väldigt ärlig i mina svar men kan inte förvänta mej att en 4 åring ska förstå. Men iallafall, sen Lilo kom så har inte Nathalie frågat eller äns nämnt vissa människor så han verkar ha fyllt ett tomrum hos min liten.
    Nån högre makt såg nog till att Lilo kom in i våra liv :)

    Nu ska jag jobba vidare..

    //mamilillan


    Leklandet i veddesta

    Efter mycket om och men och ändrade planer så hamnade vi på leklandet i veddesta imorse med Minnie och Hannah och alla underbara ungar :) Barnen beteede sej som om dom gick på nånting från sekunden vi kom dit till sekunden vi gick, det var ett enda spring kalas och man såg ena ungen efter den andra springa förbi än och det var inte mycket mer än så man hann uppfatta. Ideen med detta ställe var super och för ungarna så var det kanon, men som vuxen så hade jag lust att spränga stället. Personalen var hur otrevliga som helst och bemötte än med attityd och ingen hade någon som helst känsla för service. Pannkaks tallriken bestod av två tunna pannkakor, så saltade att det knappt gick att äta, på det hade dom hällt grädde som var så utblandat att dom lika gärna hade kunnat hälla på vatten istället. Det sjukaste av allt var att man inte fick ta in barnvagnar till fiket !
    Okej att man inte får ta in vagnen där barnen springer omkring just för att ytan skulle försvinna, men att man inte fick ha den i fiket på ett lekland är tammefan det sjukaste jag hört. Då pratar vi inte heller en sitt vagn till stora barn utan en ligg vagn till Kian. Så Kian på 4 månader fick bäras på och somna hos mamma som dessutom skulle hålla koll på dom andra barnen. Hur kan ett lekpalats inte vara anpassat för barn???!!!!
    Jag och Minnie funderade starkt på att prata med deras chef och ifrågasätta hur i helvete dom planerat och tänkt, vi glömde bort det när vi gick sen men tanken finns kvar hos mej. Man kanske ska ringa och försöka påverka på något sätt för jag vill fortsätta gå där med Nathalie. Fan vilken grej för henne!

    Min troll-unge i sitt esse med bus i blicken :)



    Alla tjejerna och Kevin :)



    Nattan, Nova och morbror Jimmy. Och visst ska man vara lik cool som sin morbror, peace! Unge!



    Alicia i ett hav av bollar, guuud va hon skrattade lillan :)



    Länge sen du hade bejbis Hannah hehe ;)



    Mamma och son, kopior av varandra!



    Snyggingen !



    Systrarna Eklund
    Fasters kärlekar



    Jag tog en massa bilder idag, eller försökte rättare sagt.. Att fånga barnen var inte det enklaste kan jag säga! Jag kommer att sitta och fixa med dom lite så sätter jag in flera senare. En sak på tal om fotografier så måste jag ta flera på mej och Nathalie. Då pratar jag inte om spontana bilder utan planerade bilder, fixade bilder som ska förstoras och sättas upp. Eftersom att jag alltid är bakom kameran så finns det inte speciellt mycket bilder på henne och mej, förutom dom vi tar själva dårå men det känns inte så där okej faktiskt.. Blir att kasta kameran på andra nästa gång :) Måste framkalla bilder snart också för annars kommer jag få sitta i dagar för att ordna med album och allt vad det heter. Har säkert två år redan som ska sorteras och sättas in, fyyy att jag väntat så pass länge för det kommer att vara världens jobb.

    Nej nu ska jag ordna med bilder :)

    //Mamilillan


    I brist på energi till att skriva så blir det bilder ..


    Jag orkar inte skriva för blev väckt långt innan solen gick upp men sätter in några bilder istället..
    Jag, Laz och Nathalie hade mys kväll härom kvällen. Syns det att jag är trött eller?



    Laz däremot var piggare och i sitt esse!



    Här väntar vi på läkaren igår morse för att göra en 4 års kontroll, vilket gick jätte bra! Hon är på samma nivå som en 5 åring vilket inte förvånade mej, visste redan att hon var otroligt duktig och framåt min lilla tjej. Jag är super stolt!



    I vänt rummet så larvar vi bort tiden :)



    Min älskade troll unge och jag! Nu tycker jag att hon börjar skifta så att hon liknar både mej och Kristian. Å jag är så glad över då det Nathalie kom ut och såg ut som en liten Kristian, hon hade ingenting från mej förut. Unge!



    Nathalie gör ett syn test och klarade det briljant!



    //Mamilillan


    Sverige verkar bestå av en bunt iq befriade idioter!

    Vet ni vad jag hatar ..

    - När människor går in på tåget när man är på väg ut. Är det svårt att vänta ??? Tåget åker liksom ingenstans förrän ni kommit in och jag tycker att sunt förnuft borde säga än att inte trampa över människor.

    - När folk röker inne i buss kurer eller nere vid tunnelbanan. Hur lite respekt för andra kan man ha! Bara för att ni har varit idioter och börjat röka så betyder inte det att ni ska förpesta luften för andra. Jag hoppas att ni skäms och att samvetet sitter där det ska. Tänk på dom små barn som andas in detta, på dom med astma, gamla människor och deras nedsatta lungkapacitet!

    - Ni som kastar skräp på marken. Det finns soptunnor i princip överallt, vad är erat problem!

    - Ni som spelar musik på era mobiler högt inne på tåg och bussar. Dom flesta av oss är på väg hem från jobb och skola och vill ha lugn och ro. Förstår man inte det själv, måste man säga det till er?

    - Ni som sitter på restauranger och näst intill skriker när ni pratar. Snälla, ni stör andra som faktiskt tagit sej ut för att ha trevligt. Sänk rösten för alla runt er mår piss över hur ni beteer er.

    - Föräldrar som nästan sliter av armarna på sina barn när dom har bråttom och är stressade. Vissa barn som man ser ute blir nästan släpade och en del ben rör knappt marken då dom flyger efter sina föräldrar.
    Vad är så viktigt att man stressar ihjäl sina barn? Varför prioriterar man att ta ut sin stress på sina barn?
    Det enda som kan hända är att ni blir sena till det ni springer för, och det dör ni inte av!

    - När tjejer spelar iq befriade för att fånga en kille. DET ÄR INTE ATTRAKTIVT DIN DUMMA FAN!
    Det spelar ingen roll hur dum du än verkar, det kommer aldrig att vara charmigt eller gulligt. Jag lovar också detta, att den killen du fångar med den personligheten är inget du kan hänga i julgranen. Han är förmodligen lika idiotisk som dej eller så ser du honom inte igen när solen gått upp. Fattar du?

    - Jag hatar människor som lägger sej i andras beslut. Det är inte era beslut att ta, koncentrera er på ert eget istället. Varken ni eller andra tjänar på att ni ska tycka och tänka så förbannat, och detta med att ni ska ge råd hela tiden. Om man inte bett om råd så vill man inga ha. Enkelt va!?!

    - Ni som prioriterar allt annat än era barn. Varför skaffade ni barn om ni fortsätter leva som ni gjorde innan?
    Jag tycker synd om era barn för vare sej ni tror det eller inte så märker dom. Var närvarande med era barn istället och börja betee er som föräldrar!

    Guuuud va skönt å få skriva av sej lite, nu känns det genast lättare!

    //mamilillan


    RSS 2.0